Online ticket HorecaSymposium Alkmaar 10 mei 2021

Online ticket HorecaSymposium Alkmaar 10 mei 2021

€ 0,00

Niet op voorraad
Levertijd: 0 dag(en)

Beschrijving

Deze ticket geeft u toegang tot online aanwezigheid (van achter uw computer of smartphone) bij het HorecaSymposium in Alkmaar op 10 mei 2021 van 10.00u tot 14.00u. Er zijn ook (beperkt) tickets beschikbaar voor live deelname op locatie, te vinden in onze webshop.


De horeca draait door!!
Op 10 mei 2021 organiseren wij het Horeca Symposium voor de regio Alkmaar. Wij willen de samenwerking tussen de verschillende horecaondernemers, marktpartijen (zoals leveranciers en KHN) en de gemeente in de regio Alkmaar optimaliseren. Gezamenlijk de nodige stappen zetten om zo snel mogelijk te herstellen van de Coronacrisis en op langere termijn ter verbetering van het ondernemersklimaat, de horeca beleving en de aantrekkelijkheid van Alkmaar. Samen bereik je meer dan alleen!

Dit doen wij:

  1. Door kennisdeling en elkaar te inspireren.

  2. Door een gezamenlijk koers te bepalen; wat is de visie van de horecaondernemers, gemeente en marktpartijen en hoe kunnen jullie elkaar helpen?

  3. Door te leren; bijvoorbeeld middels workshops en ronde tafel gesprekken die ingaan op actuele thema’s op dat moment.


Waarom je dit evenement niet mag missen:


Ben jij horecaondernemer?

Ons doel is onder andere dat we met elkaar concrete actiepunten, doelstellingen en projecten gaan formuleren die positief bijdragen aan jouw onderneming en werkomgeving. Je doet het voor jezelf, maar wel samen.


Ben jij werkzaam bij de gemeente?

Ons doel is onder andere de samenwerking en informatie-uitwisseling tussen de gemeente en horecaondernemers te verbeteren waardoor u uw werkzaamheden prettiger en efficiënter kunt uitvoeren. Daarnaast draagt dit evenement (en wat daaruit voortvloeit) bij aan de aantrekkelijkheid van uw gemeente.


Ben jij als marktpartij gelieerd aan de horeca?

Ons doel is onder andere dat we door iedereen te laten samenwerken positief bijdragen aan het succes van de horecaondernemers en marktpartijen in deze regio. Je doet het voor jezelf, maar wel samen.


We hopen dat je erbij bent op 10 mei 2021 om 10.00u, zodat we samen aan mooie initiatieven kunnen werken voor de horeca in de regio Alkmaar!